Cautare

1250 de rezultate pentru "stiri sja mehedinti" (2.63 secunde)
Se intentioneaza ca o parte din personal sa fie transferat la carierele Gusnicioara din cadrul EM Mehedinti, care poate prelua 100-150 de persoane, Rosiuta din cadrul EMC Motru si chiar la mina Tehomir care apartine de Complexul Energetic Turceni.
Vizitatorii ROMEXPO vor putea admira ceramica traditionala de Horezu (Valcea), ceramica de Oboga si Vadastra (Olt), Sisesti (Mehedinti), piese de port popular, carpete oltenesti.
Potrivit sursei citate, inundatiile au afectat si judetele Alba (755,5 ha), Constanta (1.505 ha), Galati (1.860 ha), Gorj (617 ha), Hunedoara (1.401 ha), Mehedinti (2.110 ha) si Timis (1.978 ha).
Eligibile vor fi judetele de la granita de sud a tarii (Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Constanta), precum si districtele bulgaresti corespondente.
Braila, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dolj, Ialomita, Mehedinti, Olt si Tulcea. Ajutorul va fi acordat pe baza anchetelor sociale derulate de directiile Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.
Aceleasi date arata ca rate ridicate ale somajului se inregistreaza in judete precum Ialomita (12,3%), Vaslui (11,3%), Gorj (10,6%), Hunedoara (10,4%), Harghita (10,2%) si Mehedinti (10,0%).
Celelalte doua contracte au fost din judetul Mehedinti: SC CARL REH WINERY SRL - 350.000 de euro si SC VITICOLA Corcova - 500.000 de euro.
In aceasta situatie, potrivit viceprimarului Gheorghe Nedelescu, sunt fostele regii de apa din Mehedinti, Olt sau Gorj. La Craiova, transformarea nu este cunoscuta amanuntit, nici macar in al doisprezecelea ceas, directorul regiei, Gheorghe Popescu, bajbaind in intuneric.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
"Actiunea va avea loc atat in Dolj, cat si in celelalte judete din regiune - Olt, Mehedinti, Valcea si Gorj", a declarat Monica Mateescu, directoarea Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Craiova.
Potrivit informatiilor primite de la reprezentantii Directiei Regionale de Statistica Dolj, la sfarsitul anului trecut, in regiune (Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea), cheltuielile totale pe gospodarie s-au ridicat la aproximativ 11 milioane de lei, ceea ce reprezinta echivalentul salariului mediu brut din Dolj in luna ianuarie.
Aria eligibila a acestuia cuprinde judetele Constanta, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinti - din Romania si districtele Vidin, Vratsa, Montana, Veliko Tarnovo, Pleven, Ruse, Razgrad, Dobrich si Silistra - din Bulgaria.
Filiala din Craiova are activitate regionala in judetele Dolj, Olt, Gorj, Valcea, Mehedinti si Hunedoara. "In primele sase luni, Fondul Local de Garantare Craiova a dat garantii de peste 150 de miliarde de lei vechi.
"Pana in prezent, pentru Masura 3.2 privind sprijinirea constituirii grupurilor de producatori agricoli nu s-a depus nici macar un proiect din nici un judet din regiune (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea)", a spus Daniel Popescu.
"Permisele de pescuit comercial, pentru zona judetului Dolj, sunt emise si eliberate de CNAFP, prin filiala Mehedinti, in conformitate cu art.
In judetele Mehedinti si Gorj rata somajului s-a situat sub pragul de 10%, fiind de 9,5%, respectiv 9,1%.
Abilitatea de a degusta, cheia afacerilor de succes din domeniul vinificatiei Deocamdata, in Dolj avem sapte degustatori autorizati de vin (printre care si prefectul Nicolae Giugea), iar la nivel regional sunt zece (in afara de cei din Dolj, mai sunt doi in Valcea si unul in Mehedinti).
In Gorj si Mehedinti se cultiva si soiul Oriental", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Desi a cumparat caietul de sarcini, o firma din Mehedinti nu a mai participat la discutiile de ieri de la CJ Dolj, aceasta fiind de altfel si singura firma din alt judet care va participa la selectia de oferte ce va avea loc la inceputul saptamanii viitoare.
Mai multe clanuri de romi din Mehedinti au luat cu asalt ieri-dimineata SC Oltchim din Valcea. Romii de la Strehaia acuza conducerea combinatului de implicare in afaceri ilegale cu PVC si soda caustica.
google-analytics.com